Tropikal Bungalows

Durrës városában található a Tropikal Resort épülete, melyet az érintetlen, zöld természet ölel körül. A szálláshely saját stranddal és ingyenesen használható szabadtéri úszómedencével rendelkezik, ami mellett napozóágyak és napernyők szolgálják a vendégek kényelmét. A szálláshelyen à la carte étterem és számos bár is várja a vendégeket.

Minden szálláson légkondicionáló, kábel-TV, minibár és gardrób biztosított. A saját fürdőszobákban zuhanyzó és ingyenes piperecikkek állnak rendelkezésre. A szálláshely ingyenes Wi-Fi-kapcsolatot biztosít a közös helyiségekben. A Tropikal Resort díjmentes parkolási lehetőséget is nyújt.

A bungalók hatalmas területen elszórva várják a vendégeket, míg a szobák a hotel főépületében kaptak helyet. A Tropikal Resort területén strand, medence, valamint játszótér is gondoskodik a vendégek kényelméről. A szállodában diszkót is szerveznek a nyári időszakban.

Durrës központja 6 km-re, míg a fő busz- és vasúti pályaudvar 7 km-re található. Tirana nemzetközi repülőtere 35 kilométerre várja az utazókat.