Aragosta Hotel & Restaurant ****

Ez a szállás 1 perces sétára van a vízparttól. Az Aragosta Hotel & Restaurant épülete egy privát strand közvetlen közelében található. A szálláshely modern bútorokkal berendezett, légkondicionált szobáinak egy részéből a tengerre nyílik kilátás. A szállodában étterem és napozóterasszal ellátott borozó várja a vendégeket. A szálláshely ingyenes Wi-Fi-t és privát parkolási lehetőséget kínál. Durrës városközpontja 15 perces sétával elérhető.

Minden szoba modern berendezéssel, ülősarokkal, síkképernyős TV-vel és minibárral rendelkezik. A szobákhoz tartozó saját fürdőszobákban hidromasszázs zuhanyzó, ingyenes piperecikkek és hajszárító található. Papucs is rendelkezésre áll.

A Hotel Aragosta étterem-borozójában jól ismert, hagyományos olasz és mediterrán különlegességeket, halételeket, valamint borok széles választékát kínálják.

A szállodában egy audio- és videórendszerrel ellátott konferencia- és tárgyalóterem is helyet kapott. Igény esetén mosodai és vasalási szolgáltatás is megszervezhető. A privát strandon napernyők és napozóágyak is rendelkezésre állnak.

A közvetlenül a strand mellett elhelyezkedő szálloda egyedülálló kilátást kínál, és tökéletes kiindulópont egy sétához a hosszú, homokos strandon. Tirana városa 35 km-re, repülőtere pedig 20 km-re fekszik.