Hotel Bella Vista ***

Ez a szállás 1 perces sétára van a vízparttól. A Hotel Bella Vista épületétől 20 méterre húzódik a tenger. A szálláshely privát strandján napozóágyak és napernyők szolgálják a kényelmet. A szálloda éttermében mediterrán specialitásokat szolgálnak fel. A hotelben bárjához egy terasz is csatlakozik. A szálláshely ingyenes Wi-Fi-csatlakozást és díjmentes parkolási lehetőséget biztosít vendégeinek.

Minden szobában műholdas TV és egy mini hűtőszekrény található. A privát fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelt.

A reggelit minden nap a szálloda éttermében szolgálják fel. A Hotel Bella Vista szolgáltatásai közé tartozik még a mosoda, a száraztisztítás, a 24 órás recepció, a csomagolt ebéd és különféle speciális menük is rendelkezésre állnak, kérés esetén.

Durrës központja 8 kilométer távolságra található. Számtalan más látnivaló mellett kellemes időtöltést kínál az ősi római amfiteátrum, a Zogu király történelmi palotája és a velencei torony is.

A helyi buszok az épület előtti megállóból indulnak. A kikötő 7 kilométerre terül el. Tirana repülőtere 30 km-re található. Transzferszolgáltatás felár ellenében igényelhető.